Beyonce, pe jumătate goală în fața lui Meghan Markle la premiera unui film


Beyonce a făcut senzație pe covorul roșu, la premiera filmului The Lion King de la Londra. Acolo a dat nas în nas cu Meghan Markle, ducesa de Sussex.


Diferență uriașă între stilul vestimentar al cântăreței Beyonce și al ducesei de Sussex. Echilibrul în alegerea ținutelor specific Casei Regale a fost n opoziție cu apariția îndrăzneață a lui Beyonce, duminică seară la Odeon Luxe Cinema din Leicester Square.

Cântăreața de 37 de ani, care joacă rolul Nala în producția Disney The Lion King, a furat toate privirile cu rochia ei decupată galben-muștar, care făcea să i se vadă jumătate din părțile corpului.

Conform specialiștilor vestimentari, apriția lui Beyonce de duminică seară a fost cea mai îndrăzneață de până acum. Însoțită de soțul ei, Jay-Z, Beyonce a avut ocazia să schimbe câteva cuvinte cu ducesa de Sussex, Meghan Markle, și cu ducele de Sussex, prințul Harry.

Harry a lăsat eticheta pentru palatele regale și a sărutat-o pe obraz pe Beyonce, sub privirile soției lui. Meghan s-a rezumat la o îmbrățișare în genul celor oferite de un prieten vechi cu care te revezi după mult timp.

Meghan Markle, exemplu de eleganță

Mămică de două luni, Meghan Markle a marcat prima sa ieșire „mondenă” de la fericitul eveniment. Ducesa de Sussex a oferit o lecție de eleganță, iar ținuta ei a fost apreciată de specialiștii în vestimentație. Meghan nu și-a pierdut look-ul regal nici în rochia neagră cu mâneci lungi, transparente, creația designerului Jason Wu.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Prezența ducilor de Sussex la premiera de duminică seară nu este întâmplătoare. Reprezentanții Disney au anunțat că susțin eforturile mondiale de protejare a populației de lei din Africa. Totodată, Disney a făcut o importantă donație în contul inițiativei demarate de Meghan Markle și prințul Harry, care va fi anunțată în această toamnă.

Ducii de Sussex au avut ocazia să se întâlnească cu membrii echipei de producție a filmului The Lion King și cu actorii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

FULLSCREEN
Beyonce, pe jumătate goală în fața lui Meghan Markle la premiera unui film
  • /

related posts

Modifică setările cookies