Beyoncé, ședință foto HOT pentru marea revenire în muzică, cu un nou album


După 6 ani, artista lansează un nou album muzical, un pretext numai bun pentru un nou pictorial sexy.


Un nou prag al vârstei, o nouă Beyoncé! În ajunul împlinirii celor 40 de ani, una dintre cele mai de succes artiste de culoare a lansat albumul „Renaissance”, atât de așteptat de admiratorii ei. Acest album a fost supranumit "Act 1" de cântăreaţa Beyoncé, care a confirmat recent că discul face parte dintr-o trilogie ce a fost înregistrată în perioada pandemiei de coronavirus.

Și, pentru că e vorba despre prima ei lansare muzicală din ultimii 6 ani (ultimul său proiect, „Lemonade”, a fost lansat în 2016), acest al șaptelea album solo a venit și cu un pictorial sexy la pachet.

La începutul lunii iulie, cântăreaţa americană a distribuit coperta acestui disc, pentru care a pozat aproape goală, https://www.perfecte.ro/people/beyonce-aproape-goala-calare-pe-un-cal-holografic-imaginea-care-i-a-luat-total-prin-surprindere-pe-fani.htmlhttps://www.perfecte.ro/people/beyonce-aproape-goala-calare-pe-un-cal-holografic-imaginea-care-i-a-luat-total-prin-surprindere-pe-fani.html

Acum, Beyoncé a plusat și s-a lăsat fotografiată într-o ținută în care un sân e acoperit doar de palma sa, iar într-o altă suită de instantanee, e îmbrăcată într-un body transparent, având în zona sânilor doi ciucuri ca de cabaret. Și acestea nu sunt singurele ipostaze sexy!

Purtând diverse outfituri provocatoare, soția lui Jay-Z a ajuns rapid pe site-urile tabloidelor. Dar acest exercițiu de imagine nu este doar marketing, este și modul ei de a-și explora senzualitatea la acest nou prag al vârstei: 40, pe care îl va atinge în septembrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Odată cu lansarea, Beyoncé a dezvăluit şi că va apărea pe coperta ediției britanice a revistei „Vogue”. Totodată, pentru a marca acest al șaptelea album, Sony Music Entertainment, casa de discuri cu care colaborează Beyoncé, a organizat o serie de petreceri cu sesiuni de ascultare a discului vedetei americane.

FOTO: beyonce.com

  • Beyoncé, ședință foto HOT pentru marea revenire în muzică, cu un nou album

related posts

Modifică setările cookies