Beyonce, surprinsă într-un supermarket de chilipiruri. ”Râde de săraci?”


De ziua fiicei sale mai mari, Blue Ivy, Beyonce a fost surprinsă la cumpărături într-un supermarket cu lucruri ieftine, în ciuda faptului că averea ei se ridică la 355 milioane de dolari.


Chiar dacă are o avere estimată la 355 milioane de dolari, Beyonce este încă pasionată de chilipiruri. Artista de 37 de ani a fost surprinsă printre rafturile unei supermarket, popular în Statele Unite pentru prețurile sale mici. 

Citește și: Beyonce a strălucit, la propriu, într-o salopetă spectaculoasă cu pelerină

Aceasta arată senzațional, într-o salopetă portocalie de designer, pantofi cu toc înalt și ochelari de soare.

Nu este prima oară, totuși, când Beyonce este zărită în magazine cu lucruri ieftine, împingându-și, singură, căruciorul de cumpărături. În 2013, aceasta a intrat într-un supermarket, în Texas, înainte de unul dintre concertele sale, unde a cumpărat o pălărie la reduceri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyonce Updates |Fanpage (@thefirstladyofmusic) on

Fanii nu au reușit să afle ce a achiziționat artista, însă de data aceasta Beyonce a avut o asistentă care să care coșul de cumpărături pentru ea.

Prietena bună a lui Beyonce, Chrissy Teigen (33 de ani), care are o colaborare cu respectivul supermarket, a comentat pe Twitter, amuzată: ”Beyonce, ești atât de caraghioasă! Pot să-ți trimit eu cuțitele mele”.

Fanii au luat cu asalt social media pentru a comenta apariția lui Beyonce, încercând să afle motivul pentru care aceasta cumpără din magazine ieftine: ”Râde de săraci?”. 

Unii au glumit că, având în vedere unghiul din care a fost făcută poza, probabil fotograful a căzut la podea din cauza surprizei.

Foto: Instagram, Twitter

related posts