Bianca Censori, soția lui Kanye West, a fost „agățată” la mall de un bărbat. VIDEO Cum i-a răspuns


Bianca Censori nu duce lipsă de atenție din partea bărbaților nici după ce a devenit „doamna Kanye West”. Soția artistului a fost abordată de un bărbat, care i-a spus că e „sexy” și că ar vrea numărul ei de telefon.


Soția lui Kanye West a roșit când un bărbat s-a apropiat de ea și ea spus că arată bine și că ar vrea să o cunoască mai bine. Într-un clip postat pe TikTok, un bărbat care s-a prezentat Nue, ne arată cum a abordat-o pe Bianca Censori, aparent fără să știe că e soția lui Kanye.

Ești sexy. Numele meu e Nue, îmi pare bine să te cunosc... Pot să am numărul tău de telefon?”, a întrebat bărbatul, care a filmat-o pe Bianca Censori fără acordul ei.

În clip se poate vedea că tânăra de 28 de ani e flatată de complimentul necunoscutului, care pretinde că abia s-a mutat în Los Angeles. Însă, soția lui Kanye i-a arătat acestuia inelarul, pe care se află inelul de logodnă.

Sunt măritată”, i-a spun Bianca Censori, sub privirile pline de dezamăgire ale străinului.

@gratefulboynuee Yea Married To Kanye ???? #fyp #omg #beauty #ye #foryou #rizz #famous #trending ♬ original sound - Nueskii

Ea este șefa departamentului de arhitectură al brandului Yeezy și este cuplată cu rapperul din luna ianuarie a acestui an.

Fotografii: TikTok/Getty Images/ Profimediaimages.ro

 

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies