Bianca Drăgușanu, apariție de milioane alături de câinele său! Ce cadou a primit patrupedul


Bianca Drăgușanu continuă să atragă atenția publicului prin tot ceea ce face! Recent, blondina s-a afișat într-o ipostază fabuloasă pe rețelele de socializare, iar în prim-plan apare animalul său de companie, care a primit un lanț de lux. Iată cum arată acum pomeranianul divei:


Urmăritorii Biancăi Drăgușanu știu cel mai bine cât de mult iubește luxul, iar imaginile vorbesc deja de la sine. De curând, vedeta s-a afișat pe rețelele de socializare alături de animalul ei de companie, un câine din rasa pomeranian care este cât se poate de răsfățat. 

În urmă cu mai mult timp, blondina dezvăluia că Chanel, cățelușul ei, merge la spa, la salon și că primește toate atenția de care are nevoie, dovadă fiind chiar recenta postare. Diva i-a cumpărat acestuia un lanț de lux, iar în videoclipul devenit viral pe TikTok se poate observa cum, la final, lasă în magazinul de bijuterii o geantă plină cu bani. 

@trasergold ???? Only gold chains for @biancadragusanu8's princess ✨????#poodle #golden #justlikegold #biancadragusanu #glamorous #furbaby #preciousbaby ♬ sunet original - trasergold

Bianca Drăgușanu a primit reclamații după ce și-a vopsit câinele în roz

Coada, urechile și lăbuțele câinelui ei nu mai sunt albe, asta pentru că blondina l-a dus la salonul de înfrumusețare pentru a-l vopsi în roz. Ulterior, a fost sunată de la Protecția Animalelor pentru că cineva ar fi reclamat-o, iar diva nu s-a mai putut abține și a izbucnit pe rețelele de socializare.

„În timp ce ieșeam de la medicul stomatolog, când eram în Timișoara, am văzut că mă sună un număr «Bună ziua, suntem de la Protecția Animalelor, știți aveți o reclamație». Și eu zic, da, ce fel de reclamație. 

Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul alb, i-ați vopsit codița și urechiușele roz. Ce naiba? Adică o neica nimeni în drum, care nu are viață, nu are ce să facă, s-a trezit ea să-mi facă reclamație. 

Mie?! Și a trebuit să-i explic doamnei că da, cățelușul meu merge la spa și are parte de tratamente de VIP într-un salon super dotat și super avansat în tehnologie. 

Așadar, a trebuit să stau să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit câinele singură, acasă, cu o vopsea de păr roz. A trebuit să explic, să dau numele salonului unde mi-am vopsit cățelul. 

Vă dați seama ce creier, ce om să suni, să spui că Bianca Drăgușanu are cățelul cu codița și urechiușele roz și că Protecția Animalelor trebuie sesizată”, a spus blondina pe Instagram.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

  • Bianca Drăgușanu, apariție de milioane alături de câinele său! Ce cadou a primit patrupedul

related posts

Modifică setările cookies