Bianca Drăgușanu, cerută din nou în căsătorie? Întregul moment a fost filmat


În vara anului trecut, Bianca Drăgușanu și partenerul ei, Alex Bodi, au decis să se căsătorească, însă mariajul lor nu a durat foarte mult.


Cei doi au divorțat în iarnă, la doar câteva luni după nuntă, însă formează în continuare un cuplu, chiar dacă au avut și momente în care presa a scris că ei doi s-ar fi despărțit definitiv. Din câte se pare, între cei doi au fost doar niște neînțelegeri și unele certuri peste care ei au trecut până la urmă, iar acum se pregătesc din nou de nuntă.

Bianca Drăgușanu a vorbit recent și în emisiunile TV, în interviuri și pe rețelele de socializare despre o nouă căsătorie cu Alex Bodi, postând în același timp și fotografii în care probează diferite rochii de mireasă.

În urmă cu doar câteva ore, vedeta a postat pe instastory și momentul în care partenerul ei i-a oferit inelul și a cerut-o în căsătrie. „N-am mai făcut asta niciodată, chiar niciodată: Vrei să fii soția mea?”, a spus Alex Bodi, care a primit un răspuns ciudat în primă fază: „Ai înnebunit? Nu știu ce să fac”.

Alex Bodi a insistat: „Vrei să fii soția mea sau nu?”. Apoi a urmat un dialog amuzant: „Când?”, a întrebat Bianca Drăgușanu. „Acum”, a răspuns partenerul ei, iar ea a întrebat din nou: „Și mâine?”. „Pentru toată viața”, a spus Alex Bodi, după care Bianca Drăgușanu i-a răspuns: „Da”.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dragoste cu năbădăi

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu, cerută din nou în căsătorie? Întregul moment a fost filmat
  • /

related posts