Bianca Drăgușanu, despre operațiile estetice la care a recurs: „Am investit în ceea ce mi-a adus bani”


Bianca Drăgușanu își tratează corpul ca pe o afacere, în care a investit timp și bani pentru a-și spori veniturile. Modelul a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are.


Bianca Drăgușanu și-a adus medicul estetician la televizor ca să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a făcut până acum. Vedeta a declarat, în platoul emisiunii Vorbește lumea, că a fost complexată de corpul ei, în care a investit în mod conștient cu scopul a scăpa de complexe și de a câștiga bani.

„Când tu simți că ai un complex și crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani. Adică eu investesc în imaginea mea și în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea”, a spus Bianca.

FOTO: @biancadragusanu18

Vedeta a dezvăluit că prima operație la sâni a făcut-o la vârsta de 23 de ani. De atunci a fost nevoită să schimbe de câteva ori implanturile de silicon. Acum se află în fața aceleiași provocări.

„După ce am născut au început să apară în corpul meu diferite modificări”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, secondată de medicul ei estetician. 

„La unul din sâni a făcut o discretă inflamație progresivă. Se întîmplă, e o reacție de coră străin, catre poate apărea la orice vârstă și la orice vârstă a implantului. Sarcina a fost un factor declanșator”, a confirmat dr. Călin Doboș.

Bianca Drăgușanu: „Nu mi-am scos coaste, nu fac așa ceva”

Modelul a răspuns și unei curiozități din mediul online, venită din partea celor care îi urmăresc rețelele sociale. Mulți cred că și-a scos câteva coaste, fiindcă este imposibil să aibă o talie atât de subțire.

„Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat din dorința asta de a... pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domne', să facem! Și mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună? Pentru ce, că n-ai nevoie?”, a spus Bianca Drăgușanu.

Vezi VIDEO mai jos: De ce și-a făcut Bianca Drăgușanu buzele așa de mari?

Fotografii: @biancadragusanu18/PRO TV

FULLSCREEN
Bianca Drăgușau, despre operațiile estetice la care a recurs: „Am investit în ceea ce mi-a adus bani”
  • /

related posts