Bianca Drăgușanu, fotografie controversată în baie. Ce s-a văzut în imagine


Bianca Drăgușanu a ajuns la peste 1 milion de urmăritori pe Facebook, o performanță uriașă pentru orice influencer din România. Ca să își crească și mai mult numărul de fani, vedeta postează zeci de story-uri în fiecare și  imagini super sexy.


Bianca Drăgușanu a postat o imagine hot alb-negru, iar fanii au remarcat imediat că este făcută în baie, deși vedeta încearcă să ascundă acest lucru. Bianca, îmbrăcată în lenjerie intimă și portjartier, este urcată pe chiuvetă și înconjurată de sticle de șampanie. În dreapta se poate observa cabina de dus.

În aceeași zi, vedetă a postat în story filmulețe de la Târgul de nunți, în care se laudă că a vândut o mulțime de rochii de mireasă.

 

De curând, Bianca Drăgușanu și-a adus medicul estetician la televizor ca să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a făcut până acum. Vedeta a declarat, în platoul emisiunii Vorbește lumea, că a fost complexată de corpul ei, în care a investit în mod conștient cu scopul a scăpă de complexe și de a câștiga bani.

 

„Când tu simți că ai un complex și crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani. Adică eu investesc în imaginea mea și în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea”, a spus Bianca.

Vedeta a dezvăluit că prima operație la sâni a făcut-o la vârsta de 23 de ani. De atunci a fost nevoită să schimbe de câteva ori implanturile de silicon. Acum se află în făța aceleiași provocări.

„După ce am născut au început să apară în corpul meu diferite modificări”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, secondată de medicul ei estetician. 

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu, fotografie controversată în baie. Ce s-a văzut în imagine
  • /

related posts