Bianca Drăgușanu, hărțuită în parcarea unui centru comercial


Bianca Drăgușanu și-a uimit fanii în momentul în care a povestit faptul că a fost hățuită de un bărbat în parcarea unui centru comercial din Capitală.


Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe extrem de dificile zilele trecute. Aceasta, după ce și-a făcut cumpărăturile la un centru comercial din Capitală, s-a retras către mașina sa personală. În parcare însă, a observat că este urmărită și agresată verbal de către un bărbat necunoscut.

Imediat cum a simțit pericolul, blondina s-a îndepărtat de individ. De la o distanță considerabilă, aceasta l-a fotografiat pe bărbatul misterios și a publicat imaginea pe Instagramul ei personal. În plus, alături de imagine, ea a scris și un mesaj în care a cerut ajutorul fanilor, pentru a afla identitatea acestuia.

"Știe cineva cine este domnul? Nu de alta, dar m-a terorizat ieri în parcarea unui centru comercial", a spus Bianca pe Instagram.

Astfel de gesturi sunt rar făcute de către Bianca Drăgușanu, fapt care dovedește cât de gravă a fost situația. Din fericire, vedeta este în siguranță și departe de orice pericol în acest moment.

VEZI ȘI: Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte

Sursă foto: Instagram/Bianca Drăgușanu

related posts

Modifică setările cookies