Bianca Drăgușanu, interviu alături de presupusul iubit! Ce a spus bărbatul despre româncă


După ce Alex Bodi a fost arestat, presa tabloidă a afirmat că Bianca Drăgușanu și-ar fi găsit fericirea în brațele turcului Cengiz Şıklaroğlu, care în trecut s-a mai iubit cu Ioana Filimon și Otilia Bilionera.


Cu toate că semnele arată că Bianca și Cengiz ar forma un cuplu, cei doi au negat acest lucru și au acordat un interviu pentru o televiziune de showbiz în cadrul căruia au afirmat că sunt doar prieteni. Interviu filmat în Turcia, chiar acasă la presupusul iubit al vedetei din România.

„Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat. Bianca este o româncă periculoasă, dar diferită. Dacă avem o relație? Oh, o întrebare aşa de grea! Atât de greu e…”, a spus, potrivit celor de la Viva, Cengiz Şıklaroğlu.

Întrebat dacă telespectatorii îi pot vedea casa, turcul a avut un răspuns surprinzător: „Bianca să vă arate. E casa Biancăi”.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu, interviu alături de presupusul iubit! Ce a spus bărbatul despre româncă
  • /

related posts

Modifică setările cookies