Bianca Drăgușanu, la mall cu fetița ei, după ce a fost bătută de iubit! Primele imagini postate pe Instagram


După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni era filmată în timp ce era agresată în plină stradă de către iubitul ei, acum Bianca Drăgușanu are parte de un eveniment mult mai neplăcut.


Potrivit celor de la Cancan, vedeta a fost bătută zilele trecute de Alex Bodi, după ce ar fi avut o discuție în contradictoriu. Sursa citată notează că agresiunile la care a fost supusă Bianca Drăgușanu au durat aproximativ cinci ore, după care ea nu a mai putut să meargă singură și a avut nevoie de ajutorul lui Alex Bodi pentru a se deplasa.

Pe internet a fost postată inclusiv o filmare în care Bianca Drăgușanu apare alături de Alex Bodi, în imagini putându-se vedea că vedeta are fața tumefiată.

 

După ce filmarea a apărut pe internet, Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram mai multe story-uri în care apare alături de fetița ei, atât în mașină, cât și în mall, celebra blondă lăsând de înțeles că s-a despărțit de Alex Bodi.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine, pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: Află cum să faci bani în pandemie de la Cristian Dascălu - Trending Review cu Daragiu - episodul 40

related posts

Modifică setările cookies