Bianca Drăgușanu, primele declarații după împăcarea cu Alex Bodi: “Soțul meu mă iubește foarte mult, chiar mă adoră”


La o săptămână după ce au anunțat că divorțează, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au surprins pe toată lumea când au apărut împreună la un eveniment monden. 


Cei doi s-au afișat tinandu-se de mână și zâmbind, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ei. După zvonurile conform cărora Alex Bodi ar fi avut câteva ieșiri extrem de violente la adresa soției sale, nimeni nu se mai așteptă la o împăcare.

 

Ce doi au vorbit în emisiunea Vorbește lumea despre aceasta împăcare neașteptată.

“Eu cred că soțul meu mă iubește foarte mult, chiar mă adora, și cred că va face tot ce este posibil ca să avem o căsătorie și o viață frumoasă împreună. Eu nu i-am greșit niciodată lui, el ar trebuie să fie mândru de mine. Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu el? Când mi-a spus “Nu pot să trăiesc fară tine, ești iubirea vieții mele”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cristi Borcea, prima poză cu fiicele lui după ce a ieșit din închisoare

Alex Bodi a recunoscut că greșește des în relația cu soția sa. “Important este că suntem ok, încercăm să trecem peste tot, suntem bine. I-am greșit Biancai , câteodată poate zilnic, poate ea nu îmi spune. Suntem mult prea asemănători, sunt multe orgolii”.

related posts

Modifică setările cookies