Bianca Drăgușanu, răspuns dur pentru cei care o pun la zid că nu stă în autoizolare


În ultimele zile, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii și filmulețe din care reieșea că aceasta își petrece foarte mult timp în sala de fitness, chiar dacă autoritățile afirmă că toți românii ar trebui să nu iasă din case.


Din cauza postărilor, vedeta a fost pusă la zid de fani, care i-au spus că ar fi mai bine să stea în propria locuință, decât să meargă la sală, însă Bianca Drăgușanu a reacționat dur.

Fosta asistentă TV a postat pe instastory câteva clipuri video în care le răspundea dur celor care au atacat-o: „Sunt la sală. Și am sală acasă, da? Sunt cu prietenii mei, la mine acasă, la sală. Trei la număr, trei. Trei prieteni la mine la sală, nu vă mai impacientați, că nu ies, nu mă expun, sunt un exemplu pozitiv”.

Chiar dacă a precizat că în sală se află doar trei persoane, așa cum se precizează în ordonanța militară că este voie,  în filmulețele de pe rețelele de socializare se putea observa că sunt, de fapt, cinci persoane: Bianca Drăgușanu, două dintre prietenele ei, un prieten și un antrenor de fitness.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu, răspuns dur pentru cei care o pun la zid că nu stă în autoizolare
  • /

related posts