Bianca Drăgușanu recunoaște că a fost înșelată: „Lucrurile astea nu mă pot răni”


Bianca Drăgușanu a fost înșelată în fostele relații și recunoaște acest lucru. Iată ce a zis blondina despre Gabi Bădălău!


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se află în continuare în atenția publicului! După ce au anunțat despărțirea, blondina a dat de înțeles că a existat și o împăcare. Cu toate acestea, cei doi nu s-au afișat împreună la evenimentele care s-au desfășurat în ultima perioadă. Acum, aceasta a venit cu o serie de declarații cu privire la situația ei sentimentală.

„Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă … până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc. Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu. (…) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere. Lucrurile astea nu mă pot răni, mi se par joacă imatură. (…) Eu sunt o femeie foarte puternică, care își dorește să fie femeie și care își dorește poate la rândul ei să fie dominată, dar pentru asta trebuie un bărbat puternic, nu un copil nehotărât în viață', a spus Bianca la o emisiune mondenă.

Mai mult decât atât, blondina știe categoric ceea ce își dorește de la următorul bărbat care va apărea în viața ei.

„Aceste personaje își dau seama pe parcurs că s-ar putea să nu fie destul de puternice, de asumate, de mature și că nu pot ține ritmul cu viața mea. (…) Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prrțios lucru pe care poate să mi-l ofere și cu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook/Bianca Drăgușanu

related posts

Modifică setările cookies