Bianca Drăgușanu recunoaște că și-a pus implanturi fesiere. Cum arată acum posteriorul vedetei


Bianca Drăgușanu se declară fan al operațiilor estetice și nu mai ascunde micile retușuri sau îmbunătățiri pe care și le face.


Dimpotrivă, vedeta se mândrește cu noile... „achiziții” pe rețelele de socializare. După ce și-a înlocuit vechile silicoane, Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă procedură. Vedeta și-a pus implanuri în fese, pentru a-și mari posteriorul. Acum Bianca se mândrește cu un fun a la Kim Kardashian.

 

Sursa foto: Instagram/ Bianca Dragusanu

Sursa foto: Instagram/ Bianca Dragusanu

„Am venit să verific tuningul pe care l-am făcut acum 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, pentru că așa îmi place mie. Mă simt bine să fiu tunată”, a spus Bianca Drăgușanu în story-urile ei de pe Instagram.

La începutul anului, Bianca Drăgușanu și-a adus medicul estetician la televizor că să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a făcut până acum. Vedeta a declarat, în platoul emisiunii Vorbește lumea, că a fost complexată de corpul ei, în care a investit în mod conștient cu scopul a scăpa de complexe și de a câștiga bani.

 

„Când tu simți că ai un complex și crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani. Adică eu investesc în imaginea mea și în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea”, a spus Bianca.

Vedeta a dezvăluit că prima operație la sâni a făcut-o la vârsta de 23 de ani. De atunci a fost nevoită să schimbe de câteva ori implanturile de silicon. 

„După ce am născut au început să apară în corpul meu diferite modificări”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, secondată de medicul ei estetician. 

”La unul din sâni a făcut o discretă inflamație progresivă. Se întîmplă, e o reacție de coră străin, către poate apărea la orice vârstă și la orice vârstă a implantului. Sarcina a fost un factor declanșator”, a confirmat dr. Călin Doboș, cel care o operează.

Modelul a răspuns și unei curiozități din mediul online, venită din partea celor care îi urmăresc rețelele sociale. Mulți cred că și-a scos câteva coaste, fiindcă este imposibil să aibă o talie atât de subțire.

„Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat din dorința asta de a... pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domne', să facem! Și mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună? Pentru ce, că n-ai nevoie?”, a spus Bianca Drăgușanu.

 

related posts

Modifică setările cookies