Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi. Primele declarații ale vedetei


Bianca Drăgușanu și-a delectat fanii cu cele mai frumoase poze din vacanță în această vară, vacanțe în locații exclusiviste alături de afaceristul Alex Bodi. 


Când toată lumea credea să lucrurile s-au aranjat între cei doi și îți trăiesc frumos povestea de dragoste, iată că Bianca uimește din nou: a anunțat că s-au despărțit și că de această dată este vorba despre o despărțire definitivă.

Despărțirea a avut loc pe data de 1 septembrie, zi în care cei doi trebuiau să aniverseze 2 ani de relație: "Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct", a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.

Vedeta a șters și toate pozele cu Alex Bodi de pe Instagram, un alt semn că de această dată este mai hotărâtă ca niciodată să nu se mai întoarcă în brațele afaceristului din Mediaș.

"Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi",a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Comunicare defectuoasă se pare că a fost de această dată motivul despărțirii. Despărțirea, așa cum spune Bianca, a fost de această dată de comnu acord, fără certuri și scandal. 

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi. Primele declarații ale vedetei
  • /

related posts

Modifică setările cookies