Bianca Drăgușanu, scandal monstru cu Gabi Bădălău și Florin Salam: „A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball”


Florin Salam se pregătește de nunta cu Roxana Dobre, iar înainte ca marele eveniment să aibă loc, cântărețul de manele a organizat o petrecere a burlacilor.


Potrivit tabloidelor, de la eveniment, care pare să fi fost interzis minorilor, nu au lipsit domnișoarele sexy care să întrețină atmosfera. Prezent ar fi fost și Gabi Bădălău, cel despre care se spune de câteva luni bune că ar fi iubitul Biancăi Drăgușanu.

Din păcate pentru Florin Salam și Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a aflat de petrecerea burlacilor și, pentru că nu a fost invitată și a bănuit că partenerul ei o va înșela, a făcut rost de adresa locației și a plecat nervoasă acolo.

Jurnaliștii de la Click afirmă că scandalul a fost unul monstru, iar Bianca Drăgușanu nu doar că i-a trimis pe toți acasă, dar a făcut și ravagii. „A fost extrem de furioasă, a ieșit iureș. A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins. Și-au luat-o și Gabi, și Florin, și câteva domnișoare care erau pe acolo și care încercau să fugă care încotro. Bianca, la nervi, vede negru în fața ochilor”, precizează sursa citată.

Vezi și: Cristiano Ronaldo pedepsit pentru gafa făcută

related posts

Modifică setările cookies