Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele reacții după ce presa mondenă a afirmat că formează un cuplu


Începutul de an a prins-o pe Bianca Drăgușanu în Dubai, acolo unde vedeta s-a afișat alături de Ramona Gabor.


Însă, ceea ce publicul larg nu știa până de curând, este faptul că Bianca Drăgușanu se afla în Dubai alături de Gabi Bădălău, după cum a notat presa tabloidă în aceste zile. Mai mult decât atât, jurnaliștii de la Fanatik au afirmat că frumoasa vedetă se află cazată la un hotel de lux, acolo unde totul a fost plătit chiar de către fostul soț al Claudiei Pătrașcanu.

După de imaginile din Dubai cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns în presă, cei doi au reacționat și au vorbit despre relația lor, afirmând că nu formează un cuplu. Momentan!

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca Drăgușanu este o femeie superbă și deșteaptă, pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră. Dar, deocamdată, nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a spus Gabi Bădălău, potrivit celor de la Spy News.

Bărbatul a fost însă completat și de Bianca Drăgușanu: „Am ieșit, este adevărat. Gabi Bădălău s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță, dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: 

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele reacții după ce presa mondenă a afirmat că formează un cuplu
  • /

related posts

Modifică setările cookies