Bibi din "Profu"- e sau nu "Repetentă în dragoste?" Cum stă cu adevărat cu iubirea și cum își surprinde fanii?


Bibi e foarte îndrăgostită! Dar în același timp e și “Repetentă în dragoste”.
 
 
 
 
 
 


Cum se poate asta? Așa se numește cea mai recentă piesă lansată de artistă, care a decis să le dedice o melodie tuturor celor care au suferit vreodată din iubire! Ca să știe că nu sunt singuri!


 

„Proiectul «Repetentă la dragoste» este unul plin de emoție și sensibilitate! Deși nu sunt repetentă la dragoste, ci sunt mai fericită ca niciodată în ceea ce privește acest capitol, simt că această piesă creează o scânteie puternică în sufletul meu. Am ascultat-o prima dată în mașina Amnei, când filmam un vlog și vă spun sincer că am avut lacrimi în ochi și pielea de găină în momentul în care am auzit primele acorduri... Am simțit că e făcută pentru mine și mă bucur din suflet că Edward Sanda și Amna au avut încredere în mine”, povestește BIBI.
 
Compusă de Edward Sanda și Amna, piesa este însoțită de un videoclip cool, în regia lui SAN, ce îmbină povestea versurilor cu imaginile.
 
„Filmările au decurs super bine. Am avut ocazia să colaborez pentru prima dată cu regizorul SAN, căruia îi mulțumesc că a reușit să transmită atât de bine mesajul piesei prin videoclipul pe care trebuie neaparat să-l vedeți, așa că vă invit cu mare drag pe canalul meu de YouTube (BiBi-Official). Sper din suflet să vă placă și să o share-uiți peste tot! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Sunteți minunați, vă îmbrățisez cu toată dragostea”, mărturisește BIBI.

 
Cu peste 600.000 de următoritori pe Instagram, 80.000.000 de vizualizări și peste 584.000 de abonați pe canalul său de YouTube, BIBI este una dintre cele mai de succes vloggerite și artiste ale momentului.
 
În plus, BIBI, una dintre cele mai fresh apariții muzicale, și-a început cariera în 2014 cu piesa „Radio Song”, urmând apoi „Ciocolata”, hit ce s-a viralizat rapid și a adunat aproape 50 de milioane de viziualizări pe YouTube. Printre single-urile de succes ale artistei se numără „Coji de portocale”, „Ani de liceu”, „Sing my life”, „Friendzone” și „Vara în stilul meu”. În iulie 2019 a lansat „Sola”, single cu versuri în limba spaniolă ce a cucerit țări precum Albania, Rusia, Turcia și Italia.
 
 
În urmă cu trei ani, BIBI a făcut parte din distribuția filmului de scurt metraj „Star Darlings”, creat de Disney Channel și a fost vocea care a interpretat „Hai dorește-ți”, coloana sonoră a serialului animat. În sezonul 2 Bibi se întoarce în serialul “Profu’” cu multe surprize pentru fani și promite chiar că va cânta în film. 

FOTO: BIBI INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies