Billie Eilish a câștigat procesul pentru un ordin de restricție de 3 ani, împotriva unui fan insistent


În urmă cu ceva timp, un fan o îngrozea pe artista Billie Eilish, venind la ușa părinților ei și insistând să o vadă. Aceasta a luat imediat atitudine și a reușit acum să obțină un ordin de restricție de 3 ani împotriva fanului, pe nume Prenell Rousseau.


Totul a început când Rousseau a sunat la sonerie și l-a întrebat pe tatăl vedetei dacă ea locuiește acolo, și a insistat după ce i s-a zis că a greșit casa.

Familia a apelat la o firmă privată de securitate, după ce Rousseau s-a întors în aceeași seară.

În timp ce asteptam după firma de securitate, Rousseau a rămas pe varandă, citind o carte, în timp ce vorbea singur”, declară Eilish. “Tatăl meu l-a rugat în mod repetat să plece, dar a refuzat”.

Documentele judecătorești spun că familia Eilish a fost îngrozită de Rousseau, pentru că acesta nu purta mască și a atins în mod repetat soneria fără mănuși

Pentru aceste lucruri, avocatul lui Eilish a cerut judecătoarei un ordin de restricție de 5 ani, însă acesta a hotărât că 3 ani sunt de ajuns, după ce a aflat că Rousseau nu a mai încercat s-o contacteze pe Eilish sau familia ei în afara celor două zile.

Eilish, avocatul și părinții ei au participat la audiere prin telefon, de partea cealaltă fiind o sală de judecată în care se aflau doar un reporter și personalul tribunalului, datorită restricțiilor împotriva coronavirusului.

Nici Rousseau și nici avocatul lui nu s-au prezentat la audiere și nici nu au vrut să comenteze acuzațiile.

Sursă foto: Shutterstock

Vezi și: Scandalul vloggerilor continua - Trending Review cu Daragiu - Episodul 34

related posts

Modifică setările cookies