Billie Eilish, de nerecunoscut la Premiile Oscar 2022. Cum a apărut pe covorul roșu


Billie Eilish și fratele ei Finneas au cântat la Premiile Oscar 2022 melodia lor de succes „No Time To Die”, pentru care au și câștigat premiul pentru "Cel mai bun cântec", însă noul aspect al cântăreței a atras atenția mai mult, decât interpretarea.


Artista, în vârstă de 20 de ani,a întors toate privirile când a pășit pe covorul roșu de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2022
 
Billie Eilish a purtat o rochie enormă, neagră, cu volane și cu o trenă lungă. Deși îi stătea foarte bine cu părul blond, cântăreața și l-a vopsit negru, iar acum arată ca un emo. 


 

Aspectul vedetei a fost intens discutat în mediul online. Un internaut a scris: „Îmi place acest nou look. Arată atât de bine”. Un altul a scris: "OMG! Billie Eilish arată incredibil. Părul negru i se potrivește!"
 
Cu toate acestea, nu toți au fost de acord cu această schimbare. „Mi-aș dori foarte mult să-mi placă noul look al lui Billie Eilish, dar pur și simplu nu mă atrage”, „Acest look este un NU din partea mea. Pare mult mai în vârstă”, a mai scris cineva.

Sursă foto: Getty Images
 

related posts

Modifică setările cookies