Bindi Irwin a născut o fetiță la un an după ce s-a măritat. Ce nume rar a ales


Steve Irwin ar fi fost un bunic excepțional pentru nepoțica lui, care tocmai a venit pe lume. Fiica „vânătorului de crocodili”, Bindi Irwin, a născut la un an de la nuntă.


Bindi Irwin Powell și soțul ei, Chandler, au dat vestea pe Instagram, dezvăluind că fetița lor a primit un nume neobișnuit: Grace Warrior Irwin Powell. Fiica lui Steve Irwin a explicat cum au ajuns la acest nume, precizând că au vrut ca fiica lor să le amintească mereu de cel care a fost marele protector al naturii, tatăl iubitor și soțul fidel Steve Irwin.

Grace a fost ales după stră-străbunica mea și câteva rude din familia lui Chandler din anii 1700. Prenumele Warrior Irwin sunt un tribut adus tatălui meu și moștenirii sale ca cel mai mare luptător pentru viața sălbatică. Numele ei este Powell și deja are un suflet atât de bun ca al tatălui ei”, a scris Bindi pe Instagram, unde a distribuit prima poză cu fetița.

 

Bindi Irwin și-a anunțat, în august 2020, prietenii, familia și admiratorii că va avea un copil. Mama ei, Terri Irwin, nu și-a putut stăpâni emoția și a dat sfară-n țară.

Asta e cea mai bună zi dintre toate! Sunt în al nouălea cer să vă anunț că Bindi și Chandler vor avea un copil. Cuvintele nu pot exprima dragostea care îmi umple inima. Deși mi-aș dori ca Steve să fie aici să împărtășim acest moment frumos, știu că ar fi foarte mândru”, a scris Terri Irwin pe Twitter.

Steve Irwin a murit la 4 septembrie 2006, după ce a fost înțepat în piept de o pisică de mare în timpul unor filmări pentru un documentar despre lumea submarină.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Am găsit iarbă dată cu ulei în Apex Legends - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 23

  • Bindi Irwin a născut o fetiță la un an după ce s-a măritat. Ce nume rar a ales

related posts

Modifică setările cookies