Blake Lively, apariție-surpriză pe covorul roșu. Este însărcinată cu cel de-al treilea copil


Blake Lively a avut o apariție de senzație la premiera din New York a filmului soțului ei, Ryan Reynolds, ”Detective Pikachu”. Actrița este însărcinată cu cel de-al treilea copil.


Vedeta din serialul ”Gossip Girl” și-a arătat burtica destul de impresionantă într-o rochie galbenă Retrofete. Aceasta a venit la premieră însoțită de soțul ei, Ryan Reynolds.

Citește și: Ryan Reynolds, declarație inedită: ”Am făcut dragoste doar de două ori cu soția mea”

În general, Reynolds și Lively sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor privată. Cei doi au deja două fiice, James Reynolds (4 ani) și Inez Reynolds (2 ani).

În 2016, Lively a dat de înțeles că își dorește o familie mare, declarând cu umor: ”Eu provin dintr-o familie cu cinci copii. Soțul meu mai are trei frați, așa că suntem, oficial, crescători. Poți intra pe site-ul nostru și îți vom da câțiva dintre copiii noștri”.

Blake Lively spune că ea și soțul ei, Blake Reynolds, se străduiesc să le ofere fiicelor lor o viața cât mai normală posibil. ”Ryan a avut parte de o copilărie frumoasă, normală și vrem ca și cei mici să se bucure de o viața la fel”.

Foto: Getty  

related posts

Modifică setările cookies