Boala îngrozitoare de care suferă Kim Kardashian. Ce a dezvăluit recent vedeta


Este invidiată pentru viața ei  lipsită de griji și scăldată în lux, însă puțini știu că și celebra Kim Kardashian se confruntă o problemă serioasă de sănătate.


Kim a fost diagnosticată cu psoriazis în 2010. Imediat după această, ea s-a temut că ar putea avea mari probleme în carieră. Din cauza bubitelor care i-au invadat corpul, a ratat un contract de publicitate cu o companie de lenjerie intimă.

"Atunci când ai psoriazis este mai mult decât a avea doar o zi când pielea ta nu este în cea mai bună formă!", spune Kim Kardashian. 

Acum, vedeta a postat pe rețelele sociale un selfie, în care apare cu leziuni pe față. "Acesta este tenul meu cu psoriazis!",  a descris Kim fotografiile. 

Psoriazisul este o afecțiune cutanata cronică, cu evoluție de lungă durata, evoluție adesea imprevizibilă, caracterizată prin apariția unor plăci roșii (eritematoase), proeminente, bine delimitate, acoperite de scuame groase („coji”), albe-sidefii, ușor detașabile.

Psoriazisul afectează, în general, zonele de extensie ale corpului (coate, genunchi, lombe, zona de inserție a părului la nivelul scalpului), sau unghiile, dar psoriazisul poate afecta orice alte zone ale corpului. De asemenea, psoriazisul poate să se însoțească de afectarea articulațiilor-psoriazis artropatic sau artrită psoriazică.

 

Mai întâi afecțiunea a apărut pe picioarele lui KIm, iar apoi s-a răspândit pe întregul corp. “În prezent sunt modelul unei campanii de costume de baie. Lumea nu înțelege la ce presiune sunt supusă. Cum o să vrea cineva să mă vadă plină de pete inestetice. Carieră mea e terminată”, a spun disperată Kim.

Se pare că vedetă a moștenit afecțiunea de la mama ei. Medicul i-a spus deja lui Kim că este vorba despre o boală incurabilă.

 

related posts

Modifică setările cookies