Bogdan de la Ploiești, mesaj neașteptat pe Instagram, după despărțirea de Cristina Pucean


Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au spus stop unei relații extrem de frumoase. Manelistul a fost cel care a decis să încheie atât colaborarea profesională, cât și cea amoroasă. Acum, după ce s-a aflat că nu mai sunt împreună, artistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a șocat pe fani.


Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, iar vestea a luat prin surprindere întreg internetul românesc. Cei doi erau constant împreună la petreceri și evenimente, acolo unde făceau un adevărat spectacol: manelistul își cânta piesele admirate de public, iar blondina dansa pe ritmurile fostului său iubit. 

Cu toate că făceau o pereche superbă, cei doi au decis să pună punct relației de iubire, dar și celei profesionale. Anunțul a fost făcut chiar de artist:

"Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a scris cântărețul, pe rețelele de socializare.

Ulterior, pe contul de Instagram al manelistului a apărut un nou mesaj neașteptat:

"Cine mi-a facut rau, o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu. Dumnezeu e sus. Noapte buna!”, a scris Bogdan de la Ploiesti in urma cu cateva ore.

Încă nu se știe dacă mesajul lui Bogdan de la Ploiești a fost sau nu cu trimitere către fosta lui parteneră de viață, mai ales că acesta nu a dezvăluit motivele despărțirii.

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram

  • Bogdan de la Ploiești, mesaj neașteptat pe Instagram, după despărțirea de Cristina Pucean

related posts

Modifică setările cookies