VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, moment romantic pe scenă


Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se bucură de o relație prosperă și au parte de momente unice în cuplu. Recent, artistul a susținut un concert, iar iubita sa a fost prezentă pentru a-l susține. Iată ce s-a întâmplat pe scenă!


Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt din ce în ce mai des în atenția publicului, mai ales după ce și-au confirmat relația pe rețelele de socializare. Cei doi s-au afișat împreună la unul dintre concertele artistului, acolo unde publicul a exclamat numele dansatoarei. Imediat cum a auzit strigătul fanilor, Cristina a apărut pe scenă, vizibil emoționată. Aceasta nu purta o ținută excentrică, ci una simplă, de zi.

La întâlnirea celor doi, Bogdan de la Ploiești a îmbrățișat-o și a pupat-o pe iubita sa. Acest moment a fost aplaudat de fani, care fără să stea prea mult pe gânduri au început să cânte versurile manelistului: „Ce îmi cereți, aia primiți!” 

@bogdandelaploiesti.haz Ce îmi cereți , aia primiți !!! @CRISTINA PUCEAN #show #bdlp #viral #love ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

 

Pe rețelele de socializare videoclipul a strâns în scurt timp un număr record de aprecieri și comentarii, fanii fiind extrem de fericiți pentru relația artistului lor preferat.

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, Cristina Pucean/Facebook

related posts

Modifică setările cookies