Bogdan de la Ploiești, probleme în SUA? Ce ar fi pățit artistul în Los Angeles


O întâmplare care pare a fi mai mult un scenariu de film, decât realitate ar fi avut loc în Statele Unite ale Americii, în timpul unui concert susținut de Bogdan de la Ploiești în Los Angeles.


Potrivit unui impresar care s-ar fi ocupat de evenimentul din SUA, trupele speciale americane au intervenit de urgență, după ce un bodyguard ar fi tras mai multe focuri de armă în aer, după ce a descoperit că unul dintre instrumentiștii lui Bogdan de la Ploiești are 300 de dolari în plus, despre care s-ar fi crezut că erau furați de la invitați.

Declarațiile de-a dreptul șocante au fost făcute la o televiziune mondenă, acolo unde organizatorul concertului a mai afirmat că autoritățile din SUA au crezut că Bogdan de la Ploiești este interlop, mai ales pentru că avea la el aproximativ 55.000 de dolari, bani câștigați la concert.

„Unul dintre instrumentiști ar fi avut la instrument aproximativ 300 de dolari. Unul dintre instrumentiști a furat bani, așa a crezut el. Omul a venit de afară cu pistolul. 20 de persoane s-au pus pe bodyguard cu scaune, cu sticle, l-au lăsat lat. Celălalt bodyguard a scos pistolul și a început să tragă. Inclusiv pe patroni i-au pus pe burtă și le-au pus cătușele. Bodyguard-ul mare, cu pistol la el, l-a împins. Bodyguard-ul, boxerul, l-a împins pe omul acela. Omul a venit afară, a luat pistolul, a intrat înăuntru. Bogdan de la Ploiești era prezent acolo. Celălalt bodyguard a tras cu pistolul de patru ori, în sus, nu în persoane. Erau și copii, femei. Când se începe un scandal, toți sar împreună. Mascații de la S.W.A.T. au venit și i-au pus pe toți pe burtă. Pe Bogdan de la Ploiești l-au băgat în spate. Au venit și mascații și inclusiv pe patroni i-au pus pe burtă și le-au pus cătușele. Pe muzicieni i-au arestat. Pe Bogdan l-au scos pe ușa din spate, ca să nu-l aresteze. Restul echipei a fost arestată și s-a clarificat că nu sunt interlopi, ci muzicieni. Îl caută pe Bogdan să îi ia banii înapoi, evenimentul a fost plătit înainte, 15.000 de dolari. Și a făcut vreo 40.000 de dolari bacșiș. Da, au fost 32 de mașini de poliție. Au fost la eveniment 100 de oameni prezenți”, a spus impresarul care a organizat evenimentul.

related posts

Modifică setările cookies