Bogdan de la Ploiești și-a cumpărat o mașină nouă: „A venit Moș Crăciun!”


Bogdan de la Ploiești are un succes incredibil, concertează des, iar banii pe care îi câștigă îi investește inteligent! Acesta are o mulțime de fani și de prieteni care îi urmăresc activitatea și pe care manelistul îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui!


Fanii s-au obișnuit deja cu faptul că Bogdan de la Ploiești își expune public cele mai importante schimbări din viața sa. În urmă cu doar câteva luni, artistul își vindea bolidul de lux și nimeni nu știa ce urmează să achiziționeze. Acum însă, el  a expus pe Instagram noua mașină pe care și-a cumpărat-o, considerând-o un cadou de la Moș Crăciun:

''A venit Moș Crăciun!'', a scris Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare.

Oricum, după ce și-a vândut bolidul de lux cu prețul de 79.990 euro, fanii au fost curioși să afle ce mașini mai are manelistul. Se pare că Bogdan de la Ploiești mai deține un Ferrari.

''Prețul este de 79.990 de euro. Primul proprietar, luată de mine 0 km. Este în garanție iar acum are 148.000 kilometri, an 2020.'', se arată în anunțul postat de Bogdan de la Ploiești, atunci când și-a vândut BMW-ul.

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram

related posts

Modifică setările cookies