Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, video neașteptat! Cum au fost surprinși cei doi: „Le-ar fi stat bine împreună!”


Manelistul a publicat pe contul său de TikTok un videoclip în care apare alături de Theo Rose, iar fanii au reacționat imediat. Cum s-au afișat cei doi și care au fost comentariile urmăritorilor


Theo Rose, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, este pe cale să devină mamă. În doar câteva luni, partenera lui Anghel Damian își va strânge în brațe băiețelul, pentru care a ales deja un nume, Sasha.

Viața cântăreței s-a schimbat radical în ultimul an, dar fanii nu au uitat de perioada în care în preajma sa se afla Bogdan de la Ploiești, acum iubitul dansatoarei Cristina Pucean. 

Manelistul și actrița din serialul Clanul, care au avut întotdeauna o chimie excelentă pe scenă, s-au oprit din a se mai afișa împreună, iar pentru fani a fost o mare surpriză să vadă clipul recent cu cei doi.

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, surprinși într-o ipostază neașteptată

În urmă cu doar câteva ore, manelistul a publicat pe contul său de TikTok un videoclip în care o mângâia pe burtă pe Theo Rose.

Fanii, impresionați de apariția celor doi, nu s-au abținut de la comentarii:

„Știu ca sunteți doar prieteni, dar Theo te privește mereu într-un fel...”, „Zici că se uită cu sufletul la el,e magică în preajma lui, ăstia trebuia să fie împreună”, „Felul în care îl privea spune multe”, „De ce mi se pare ca ei doi chiar se potriveau..”, „Doamne parca din priviri va iubiți”, „Nu am inteles niciodată Bogdane de ce nu sunteti impreuna”, „O prietenie frumoasă între ei”, au fost câteva reacții din partea fanilor.

@bogdandelaploiesti.haz @Theo Rose @Franco Haz ♬ Lasa-ma Sa Te... - Connect-R & Raluka

Sursă foto: Arhiva

VEZI ȘI: Ne dăm în cărți S1E9 - ZDA

  • Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, video neașteptat! Cum au fost surprinși cei doi: „Le-ar fi stat bine împreună!”

related posts

Modifică setările cookies