Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018: "Recunosc asta. Nu am spus nicio secundă că sunt cel mai bun cântăreț."


Votat de cei mai mulți români, dar și contestat pe rețelele sociale de susținătorii Dorei, Bodan Ioan a venit în platoul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro Tv să povestească experiența la Vocea României. 

Tag-uri: #Bogdan Ioan

"A fost o exeperință unică, dar și epuizantă. Încă nu realizez ce se întâmplă. Efectiv, nu m-am gândit la premiu nicio secundă. Nu mă așteptam. Nu mă așteptam pentru că nu am făcut studii muzicale. Știam că celaălalte fete au o pregătire impecabilă. Recunosc asta. Nu am spus nicio secundă că sunt cel mai bun cântăreț. Pâmă la urmă m-a votat publicul. A fost o surpriză că am luat trofeul. ", a declarat Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018.

 

Bogdan a fost surprins de personalitatea antrenorului său, Smiley. "Exact cum l-am vazut la tv, așa este ți în realitate. Este un tip foarte modest și îi ajută și pe alții care sunt la început de drum." 

Bogdan Ioan a mai dezvăluit că a fost la un pas să nu participe la Vocea României.

"Am terminat facultatea în februarie. Înainte să mă înscriu la Vocea vorbeam cu tata și i-am spus, hai să mai stau un an să mă apuc de pregătire pentrut că știam că sunt voci foarte bune din punct de vedere tehnic. Am zis că dacă acum particip, particip o singură dată și am avut un feeling să mai stau un an. Tata mi-a zis, băi, stii care-i treaba?! Ai 28 de ani!"

 

Vezi interviul AICI:

FULLSCREEN
Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018: "Recunosc asta. Nu am spus nicio secundă că sunt cel mai bun cântăreț."
  • /


related posts