Bomba sexy al cărei posterior rivalizează cu cel al lui Kim Kardashian! Adele Grisoni, apariție incendiară la plajă


Adele Grisoni ar putea candida la titlul de “Regina aparițiilor sexy”. Bruneta cu forme imposibile are peste un milion de urmăritori pe Instagram, pe care îi răsfață zilnic cu ipostaze incendiare. 


Rochii croșetate sau transparente, cu crăpături sexy pe picior sau decolteu abisal, costume de baie minuscule ... toate fac parte din garderoba superbei brunete. 

Modelul e de o frumusețe uluitoare și asta datorită originilor corsicane și chinezești. Bruneta al cărei posterior rivalizează cu cel al lui Kim Kardashian a făcut furori cu ultima apariție la plajă. 

Adele este model FashionNova și influencer de beauty și travel. Bruneta se bucură de o vacanță de vis în Tulum, iar fanii au parte de o serie de fotografii incendiare. 

Adele a postat câteva imagini la plajă alături de o prietenă. Costumul de baie de-o palmă abia i-a acoperit zonele intime. 

“Așa arată paradisul!”, “Ce păpușă!”, “Ești visul meu!”, “Ești de Playboy!”, “Cea mai sexy femeie!”, “Nu știu cum reușești! Mereu pui o poză mai sexy decât precedenta”, i-au scris unii dintre admiratori. Imaginile cu Adele la plajă au adunat peste 123.000 de like-uri în doar câteva ore. (Mai multe poze cu Adele în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Instagram
 

related posts

Modifică setările cookies