Brad Pitt, comentariu rar la adresa fiicei sale, Shiloh. Ce a spus despre adolescenta care a suferit o transformare surprinzătoare


Atunci când ești copilul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt nu ai cum să fii altfel decât în lumina reflectoarelor. Shiloh Jolie-Pitt a trăit-o pe pielea ei: după  ce ani de zile a susținut că e băiat, acum s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Tag-uri: #Shiloh #Brad Pitt

În urma cu câțiva ani, Shiloh apărea în public numai în pantaloni largi și tricouri băiețești, însă în ultima perioadă a devenit mult mai feminină. Adolescenta în vârstă de 15 ani a surprins pe toată lumea, chiar și pe părinții ei.

Aflat în prim turneu de promovare a filmului său, Bullet Train, Brad Pitt a făcut câteva declarații rare la adresa fiicei sale. Actorul a spus despre Shiloh că este “frumoasa” și i-a lăudat mișcările de dans, cu care tânăra a făcut furori de curând pe internet.

“Nu știu cum reușește! Eu am două picioare stângi când vine vorba de dans”, a spus Brad Pitt, care a adăugat că l-a impresionat până la lacrimi dansul fiicei sale.

 

“Shiloh adoră să danseze și merge deja de câțiva ani la cursuri”, a spus un apropiat al familiei.

În urmă cu câțiva ani, fanii Angelinei au observant că Shiloh poartă numai haine androgine la aparițiile în public și este mereu tunsă băiețește. Actrița a vorbit despre acest aspect într-un interviu acordat revistei Vanity Fiar, în 2011.  “Vrea să fie băiat. Așa că trebuit să o tundem. Îi place să se îmbrace că un băiat. Crede că e unul din frați. Îi place să poarte trening și costume”, a spus atunci Angelina. 

 

În 2008, Angelina a dezvăluit că Shiloh a cerut familiei sale să fie strigată John încă de la vârstă de doi ani. “Vrea să-i spunem doar John. Sau Peter”.

Într-un interviu mai recent, pentru Daily Mail, Angelina a clarificat: “Nu cred că este treaba nimănui. Îi place să se îmbrace că un băiat și să fie tunsă că un băiat. Și a vrut să o strigăm John pentru o vreme. Unii copii poartă costume de supereroi și vor să fie Superman. Ea vrea să fie că frații ei. Asta e ea. A fost o surpriză pentru noi, dar ea e mai mult de atât -  este amuzantă, dulce și frumoasă. Dar îi place să poarte cravată”.

 

În ultima vreme, Shiloh este însă văzută din ce în ce mai des în haine de fete. Chiar la premiera The Eternals, adolescenta a impresionat într-o rochiță nude și cu o nouă coafură.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

related posts

Modifică setările cookies