Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie: „Periclitează reputația”


În anul 2008, pe când formau un cuplu, Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat afacerea franceză Chateau Miraval, care cuprinde o moșie și o podgorie.


Acum, această afacere este „mărul discordiei”, iar Brad Pitt a decis să o dea în judecată pe Angelina Jolie, deoarece actrița a vândut către un oligarh rus partea ei de acțiuni, fără a-l anunța pe actor, lucru care ar fi fost cumva ilegal.

Potrivit celor de la BBC, „Aneglina Jolie a încercat în mod intenţionat să îl rănească pe Brad Pitt, după ce l-a forțat să se asocieze cu un străin cu intenții toxice”. Mai mult decât atât, actorul a afirmat că fosta lui soție nu a contribuit cu nimic la succesul afacerii Chateau Miraval și că, atunci când au făcut această achiziție, au căzut de acord să nu îşi vândă niciodată acţiunile fără consimţământul celuilalt.

Sursa citată mai notează că avocații lui Brad Pitt a spus că Chateau Miraval era „pasiunea lui și devenise o afacere globală de multe milioane de dolari, iar datorită pasiunii actorului companai a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate printre producători de vin rose din întreaga lume”.

„Angelina Jolie a continuat şi a parafat pretinsa vânzare în secret, acţionând în mod intenţionat pentru a-i ascunde lui Brad Pitt acest lucru şi fiind conştientă că încălca drepturile contractuale ale lui Brad Pitt”, au spus avocații actorului, care au adăugat că actrița și-a vândut partea în octombrie 2021 către Tenute del Mondo, un grup deţinut indirect şi controlat de Yuri Shefler, miliardarul rus care controlează Stoli Group.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Salată de creveți cu mango

related posts

Modifică setările cookies