Brad Pitt și Jennifer Aniston se recăsătoresc în secret! Unde va avea loc nunta


Publicația americană „Life & Style” oferit informații în exclusivitate despre relația ascunsă dintre Brad Pitt (56 de ani) și Jennifer Aniston (51 de ani) și despre intenția acestora de a relua mariajul întrerupt în 2005.


Conform unor surse din apropierea celor doi, inevitabilul se va produce în curând, confirmând astfel zvonurile de la începutul anului, atunci când Brad și Jennifer au „strălucit” împreună, cu gesturi și atingeri tandre, la gala premiilor Screen Actors Guild.

De altfel, chiar după ceremonia precizată mai sus, se pare că Brad Pitt și Jennifer Aniston și-au sărbătorit trofeele câștigate cu o escapadă romantică într-o locație exclusivistă din Los Angeles.

„S-au îndrăgostit din nou și pun la cale o nuntă pe plajă”, a precizat persoana respectivă. „Se vor căsători în Los Cabos (Mexic) și vor păstra secretul până în momentul nunții”, a completat sursa celor de la „Life & Style”.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au mai fost căsătoriți în perioada 2000 – 2005, iar între timp au mai trecut printr-o separare, de Angelina Jolie, respectiv Justin Theroux.

related posts

Modifică setările cookies