Brian Austin Green, părăsit de iubită la nici o lună de la relație. Motivul ar fi chiar Meghan Fox, fosta lui soție


Brian Austin Green și modelul Tina Louise s-au despărțit după ce s-au întâlnit mai puțin de o lună.


Actorul, în vârstă de 47 de ani, a început să se întâlnească cu modelul australian, în vârstă de 39 de ani, în urma despărțirii de soția Megan Fox. Însă nici noua relație nu a funcționant, cei doi hotărând să se despartă la mai puțin de o lună de la începerea relației.

"Tina și Brian fac un pas înapoi din relația lor", a declarat o sursă pentru Us Weekly. „A fi comparat cu Megan Fox, fantezia fiecărui bărbat, este foarte greu”.

Se pare că Brian nu a uitat-o încă pe Meghan Fox, alături de care a fost 10 ani, aceștia având și trei copii împreună: Noah, de 7 ani, Bodhi, de 6 ani, și Journey, de 3 ani. Mai mult, actorul ținea să o compare mereu pe Tina cu fosta lui soție, care nu a suportat acest lucru și a decis să-l părăsească. Alte surse susțin că Louise dorea să aibă o relație serioasă, în timp ce Green nu ar fi fost pregătit pentru așa ceva.

Zvonurile despre relația celor doi au început în iunie, când au fost văzuți luând prânzul la Sugar Taco din Los Angeles. În săptămânile următoare, perechea a fost surprinsă la cumpărături, ținându-se de mână.

Dacă pentru actor situația este una tristă, Meghan Fox, în vârstă de 34 de ani, trăiește o minunată poveste de dragoste cu rapperul Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 de ani.

related posts

Modifică setările cookies