Brie Larson, super sexy pe covorul roșu la lansarea filmului Avengers Endgame


Una dintre eroinele ultimul film din seria Avengers, Brie Larson, a afișat o ținută foarte sexy la lansarea de gală de la Los Angeles.


Brie Larson (29 de ani) e o dură doar pe marile ecrane. Când iese din costumul Captain Marvel, actrița impresionează cu trăsăturile ei extrem de fine și cu șarmul unei tinere femei de la țară. Însă, Brie Larson nu s-a născut la țară, ci în Sacramento, capitala statului California, și arată foarte bine pe tocuri și în rochii decoltate.

Actrița a întors toate privirile pe covorul roșu, luni noaptea, la premiera de gală a filmului Avengers Endgame. La evenimentul care a avut loc la Convention Center din Los Angeles, Brie a purtat o rochiță din satin de culoare violet-pal.

FOTO: Profimediaimages.ro

Ținuta a fost completată cu o pereche de sandale la fel de sexy, cu barete și toc înalt, de culoare argintie. La închieietura mâinii stângi actrița a purtat o brățară din aur galben, iar degetele au fost „ornate” cu inele din belșug.

Citește și: Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson

De la premiera de luni noapte nu au lipsit nici staruri precum Robert Downey jr, Chris Evans, Sebastian Stan și Scarlett Johansson.

Nici Scarlett Johansson nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat o rochie extrem de decoltată, cu despicătură pe picior. Articolul vestimentar i-a permis să-și dezvăluie tatuajul imes de pe spate, în formă de trandafir.

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum au strălucit Scarlett Johansson și Brie Larson pe covorul roșu!

related posts

Modifică setările cookies