Brigitte duce cea mai grea luptă, după ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă


Brigitte Pastramă continuă să sufere, chiar și la mai bine de două săptămâni de la anunțul divorțului. Iată ultimul mesaj postat de brunetă pe rețelele de socializare!

Tag-uri:

Brigitte și Florin Pastramă se află în continuare în atenția publicului larg. Aceștia, deși au anunțat că divorțează, nu se opresc din a-și spune problemele pe rețelele de socializare. La doar câteva săptămâni după ce bruneta a fost convinsă că se va despărți definitiv de soțul ei, cei doi au apărut din nou împreună. Se pare că împăcarea nu a durat decât până într-un punct: al geloziei.

Potrivit declarațiilor lui Brigitte, Florin ar fi avut o reacție neașteptată în momentul în care fosta vedetă TV s-a reîntâlnit cu tatăl fetiței sale în mall. Femeia susține că nervii necontrolați ai soțului au apărut din cauza costumului provocator pe care diva l-a purtat la revederea cu Ovidiu Torj.

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem. Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?', a scris Brigitte pe rețelele de socializare la acel moment.

Acum însă, bruneta are o altă problemă în ceea ce privește relația cu Florin. Chiar dacă era hotărâtă să divorțeze, Brigitte susține că duce o luptă puternică între rațiune și suflet.

„Cea mai grea luptă pe care o poți duce în viață este cea între ceea ce simți și ceea ce gândești…', a scris ea pe Facebook.

Sursă foto: Brigitte Pastramă/Facebook

related posts

Modifică setările cookies