Brigitte Năstase a devenit doamna Pastramă! Vezi ce rochie a purtat la cununia civilă şi cât a costat


Brigitte îşi doreşte ca această zi să marcheze un nou început şi să dea startul la o viaţă cu adevărat fericită. Aşa că, deşi e doar cununia civilă, bruneta şi-a dorit să poarte o rochie cu totul specială. 


Pasionată în general de modă, cu dressing-ul plin de haine sexy şi de firmă, Brigitte a avut grijă ca în ziua când a devenit doamna Pastramă, să poarte o rochie care să o reprezinte întru totul.

A ales o ţinută care să îi pună în evidenţă silueta şi a fost o apariţie... de un alb strălucitor, din cap până în picioare: rochia albă, cu fulgi şi paiete albe, trandafirii albi-crem, sandalele cu toc înalt, accesorizate cu pene albe. 

Rochia, croită într-un stil pe care Brigitte îl abordează foarte des, a fost achiziţionată de la Loulou The Brand  şi a costat aproape 1500 de Euro.

Cununia civilă dintre Florin şi Brigitte a avut loc la primăria din Voluntari. Cei doi s-au îndrăgostit acum câteva luni, în timpul emisiunii ”Ferma - Un nou început” şi chiar au decis să înceapă o nouă viaţă împreună.Toți foștii colegi ai lui Brigitte și Florin au fost invitați la eveniment, iar unii dintre aceștia au şi venit să le fie alături.

Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO

Pe PRO TV PLUS puteţi urmări momente din emisiunile voastre preferate:

related posts

Modifică setările cookies