Brigitte Năstase, despre experiența de la FERMA: ”De fiecare dată, Domnul Iisus face o minune și rezolvă situația”


Brigitte Năstase este, la ora actuală, una dintre vedetele care concurează pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro, la emisiunea FERMA de la PRO TV.


Brigitte Năstase a acordat un interviu pentru protv.ro, în care a vorbit despre experiența ei de la FERMA de până acum, dar și despre ritualul ei zilnic, care o ajută să treacă peste toate obstacolele. 

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre viața la FERMA: ”Mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

”Este greu. Uneori, am murit de foame, am muncit de la 7 dimineața la 11 seara, dar cel mai important lucru este că suntem o echipă, că avem o viață total diferită de viața de afară, lucru care îmi place foarte mult. 

Domnul Iisus este alături de mine oriunde aș fi. Eu am un ritual. Citesc cinci pagini pe zi din Biblie. Am făcut-o și aici. Chiar dacă am avut de lucru, mi-am găsit timp pentru asta. Nu chiar în prima parte a zilei, pentru că, în marea majoritate, m-am implicat mult în bucătărie și fermierii mănâncă mult pentru că sarcinile sunt foarte multe și au nevoie de energie. 

Atunci când merg la un duel, atunci când am o problemă, atunci când sunt divergențe între noi, mă rog și, de fiecare dată, Domnul Iisus face o minune și rezolvă situația”. 

related posts

Modifică setările cookies