Brigitte Nielsen, incredibila revenire pe marile ecrane. A jucat același rol după 33 de ani


Fosta soție a lui Sylvester Stallone a revenit în același rol jucat în urmă cu 33 de ani, pentru a încheia o poveste rămasă nespusă.


Brigitte Nielsen (55 de ani) a avut o revenire spectaculoasă în Creed 2, filmul în care joacă alături de fostul soț, Sylvester Stallone. Ludmilla Drago este personajul pe care îl interpretează la 33 de ani distanță de la prima apariție pe marile ecrane. „E ca și când o bucată de istorie ar intra pe ușă. Nu mă așteptam ca reacția publicului să fie atât de mare. Am fost la cinema și oamenii au fost impresionați. Puteai să-i auzi pe oameni cum își șopteau: Ea e”, a spus Steven Caple Jr, regizorul filmului Creed 2, pentru usatoday.com.

Era însărcinată în timpul filmărilor

În 1985, Brigitte Nielsen intra în pielea Ludmillei Drago, soția boxerului Ivan Drago, în filmul Rocky 4. La 33 de ani distanță de la prima apariție, Brigitte s-a întors în franciza Rocky pentru a filma din nou alături de soțul ei de atunci, Sylvester Stallone. Acum un an, când a început filmările pentru Creed 2, Brigitte era însărcinată cu cel de-l cincilea copil. Nimeni nu a știut și și-a făcut probleme că Stallone o va respinge la casting.

„Nimeni nu știa că sunt însărcinată. Când am intrat, mi-am zis: O, Doamne, oare cum va reacționa Sylvester când va afla asta? Dar noi îngropasem securea războiului acum mult timp. A fost încântat. M-a felicitat. Când suntem împreună suntem doi profesioniști”, a mărturisit Nielsen pentru sursa citată.

A devenit mamă la 54 de ani

Brigitte Nielsen s-a căsătorit cu Sylvester Stallone în 1985, la scurt timp după ce l-a cunoscut. În acel an, tocmai apăruse în filmul Red Sonja, alături de Arnold Schwarzenegger, și-și dorea cu ardoare să joace și cu Stallone. Așa că i-a trimis o fotografie și l-a rugat să o țină minte pentru un viitor rol. Însă actorul, care era deja un star datorită francizelor Rambo și Rocky, a făcut mai mult de atât. A distribuit-o în Rocky 4 și a luat-o de soție. 

Mariajul lor a durat doar 19 luni, fiindcă au divorțat în iulie 1987. Cei doi nu au avut copii împreună.

Brigitte Nielsen a trecut prin cinci căsătorii și a făcut cinci copii, ultimul la 54 de ani. Actrița de origine daneză a vrut cu orice preț cu copil cu actualul ei soț. Mattia Dessi e un producător de film în vârstă de 39 de ani, care era barman când cei doi s-au cunoscut. Numai că actrița a trecut prin tratamente de stimulare hormonală vreme de peste zece ani pentru a rămâne însărcinată prin fertilizare in vitro. Când voia să renunțe, Brigitte a rămas însărcinată, iar în urmă cu cinci luni a născut o fetiță pe care a botezat-o Frida.

related posts

Modifică setările cookies