Brigitte Pastramă, implicată într-un accident de mașină. Ce s-a întâmplat?


În ultima perioadă, Brigitte e focusată pe renovări și își petrece tot mai mult timp la cumpărături, în căutarea unor materiale de care are nevoie. 
 


Asta s-a întâmplat și în ziua în care a fost implicată într-un accident rutier. Cu mașina încărcată de diverse materiale ,a fost nevoită să se dea din calea unui șofer care circula cu viteză pe contrasens. Potrivit cancan.ro, faptul că a evitat impactul cu acesta nu a salvat-o de alte daune. Mai mult, a intrat într-o altă mașină și și-a lovit bolidul de lux într-un stâlp.  
 
 
Mesajul pentru cel care a accidentat-o a surprins însă pe toată lumea:
 
„Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp.

Așa e când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă", citată de cancan.ro.

Pe Pro Tv Plus puteți vedea materiale exclusive, dar și show-urile preferate de pe PRO TV 

related posts

Modifică setările cookies