Brigitte, replică dură pentru Florin Pastramă, după anunțul divorțului: „O viperă!”


Brigitte i-a oferit o replică extrem de dură lui Florin Pastramă, după anunțul divorțului. Iată ce a postat aceasta pe rețelele de socializare! 


Brigitte și Florin Pastramă se află în continuare în atenția publicului! Cei doi și-au anunțat divorțul, însă separarea întârzie să apară. Cu toate acestea, certurile și replicile dure sunt la ordinea zilei în familia acestora, iar cea mai recentă reacție a venit din partea brunetei. Vedeta a postat un mesaj pe Instagram în care îl numește pe fostul ei partener de viață „viperă”. 

Brigitte a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care face referire directă la fostul ei partener, Florin Pastramă. Pentru a se asigura că bărbatul primește mesajul, bruneta l-a și etichetat în postarea de pe InstaStory.

„Într-o zi, un șarpe a fost călcat de o mașină. Un om bun l-a văzut și l-a luat acasă, i-a îngrijit rana, l-a hrănit până s-a vindecat complet. Într-o zi, șarpele l-a mușcat de mână mortal. Omul, pe patul de spital, îl privește în ochi și îl întreabă:

- După tot ce am făcut pentru tine, de ce eu?
- Știai de la început că sunt o viperă!",
este mesajul postat de brunetă.

Despărțirea lor se pare că este una foarte serioasă, fapt dovedit de gesturile brunetei din ultima perioadă. Aceasta și-a schimbat numele de pe Facebook din Brigitte Pastramă în Brigitte Năstase.

Sursă foto: Facebook/Brigitte Năstase

  • Brigitte, replică dură pentru Florin Pastramă, după anunțul divorțului: „O viperă!”
Modifică setările cookies