Brigitte Sfăt s-a despărțit de iubit? Ce a declarat în premieră în emisunea La Măruță


Brigitte Sfăt părea că și-a găsit dragostea adevărată. 

Tag-uri: #Brigitte Sfat

Cu un inel de logodnă pe deget, un iubit cu 8 ani mai tânăr și un bebeluș în plan, Brigitte părea să trăiască o poveste de dragoste idilică. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost văzută în ultimul timp singură, iar inelul de logodnă de pe deget a dispărut.

Mai mult, Brigitte a șters de pe contul ei de instragram toare fotografiile în care apărea alături de logodnicul ei, Cornel Oană. 

Cătălin Măruță este cel care a remarcat primul că Brigitte și iubitul ei s-au despărțit. Invitată în emisiunea "La Măruță", alături de ceilalți concurenți ai noului sezon "Ferma", Brigitte le-a dat de înțeles tuturor că povestea de dragoste s-a terminat.

 

"Brigitte, tocmai începusei o poveste de dragoste...Crezi că o să mai reziste relaţia ta după experienţa asta cu "Ferma"?", a întrebat-o Cătălin Măruţă. "Mie îmi place să am o relaţie frumoasă de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie îmi plac începuturile şi consider că cel mai mare şi mai important este acest început", a răspuns ea.

De fapt, trebuie să aflăm ceva, tu nu mai... Mai eraţi împreună sau nu?", a întrebat-o Cătălin Măruţă. Brigitte a răspuns: "Bip!". "Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această "Fermă" şi doar atât pot să spun."

Măruţă a insistat: "Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminaz?". Brigitte: "Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început." 

 Vezi momentul în clipul de mai jos: 

 

FULLSCREEN
Brigitte Sfăt s-a despărșit de iubit? Ce a declarat în premieră în emisunea La Măruță
  • /


related posts