“Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au o relație karmică”. Previziunile lui Carmen Harra despre idila celor doi


Cunoscută pentru faptul că face predicții incediare în ceea ce privește viața vedetelor, celebra Carmen Harra vine cu noi “pronosticuri” pentru relațiile mondene. 


Întrebată de perfecte.ro ce părere are despre câteva relații cunoscute din showbiz, prezicătoarea s-a pronunțat. Iată ce spune despre puternica legătură dintre Brigitte Sfat și Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc. Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă.  Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei”, spune Harra.

Cât despre fostul soț al lui Brigitte Sfat, celebrul Ilie Năstase care urmează să facă nunta cu noua lui iubită în această vară, Harra a fost mai reținută: “Eu nu i-aș recomanda neapărat lui Ilie Năstase să mai facă încă o nuntă ca să mai aibă încă un divorț!  Nu sunt în măsură eu să-i spun ce trebuie să facă, dânsul o să facă ce crede că este bine pentru dânsul. Eu îi doresc tot binele din lume, am aceeași teamă pe care am avut-o și în relațiile precedente!

Rămâne Bianca Drăgușanu cu noul ei iubit?
 
Carmen Harra și-a dat cu părerea și despre relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Brodi! “Nu văd nimic între cei doi! La Bianca Drăgușanu văd o serie de relații pasagere, nu m-ar mira nenumărate divorțuri, pentru că deja a început să se instaleze la ea karma divorțurilor și aș spera ca ea să își găsească pe cineva cu care să rămână într-o relație stabilă, dar în niciun caz nu cred că este relația cu Alex Brodi!”.
    
 Se căsătorește Iulia Vântur cu Salman Khan?  
 
“Dupa părerea mea, Iulia Vântur și Salman Khan au împreună o relație foarte bună emoțională, mai mult de prietenie decât o relație de iubire sau de căsătorie. Dar văd o relație de prietenie în timp, de parteneriat, o relație care e bazată mai mult, cum am spus, pe o relație de frăție, decât o relație amoroasă”, ne-a mai spus Carmen Harra.
   

Vezi și: Carmen Harra, pregătită să fie bunică 

related posts

Modifică setările cookies