Brigitte Sfăt spune că există o diferența fundamentală între iubitul mai tânăr și fostul soț, Ilie Năstase


Brigitte s-a separat de Ilie Năstase în urmă cu aproape două luni, la tribunal, și acum are o relație cu un bărbat mai tânăr, în vârstă de 34 de ani. 

Tag-uri:

Fosta soție a lui Ilie Năstase are o relație cu Corneliu Oană, un bărbat mai tânăr cu șapte ani, despre care presa mondenă notează că e asociat într-unul dintre businessurile deținute de Brigitte, un magazin de haine dintr-un foarte cunoscut mall din București.

Brigitte Sfăt a spus într-un interviu că ambii ei copii au o relație foarte bună cu iubitul său. Vedeta a mai menționat că între noul iubit și Ilie Năstase, fostul soț, există o diferență fundamentală: băiatul său îi cere adesea sfaturi lui Cornel și, în opinia frumoasei brunete, fiul ei nu ar fi putut discuta aceste lucruri cu Ilie Năstase, dată fiind diferența foarte mare de vârstă. Și fetița vedetei e foarte încântată de iubitul lui Brigitte, care, potrivit spuselor brunetei, îi cumpără foarte des cadouri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#baptism #timisoara #venue #mycity #together @tkachuk.tk @mocutdaniel

A post shared by BRIGITTE (@brigitte_nastase) on

Brigitte și Corneliu și-au făcut povestea publică în această vară. Ea a mai fost căsătorită cu afaceristul Octavian Sfăt, care a decedat în 2003, cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în 2010, și cu Ilie Năstase, pe care l-a dus la altar în 2013. related posts