Brigitte și Florin Pastramă, scandal cu înjurături și amenințări în plină stradă, după anunțul divorțului


Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși certându-se în plină stradă, după ce și-au anunțat divorțul!


Brigitte și Florin Pastramă au fost de multe ori protagoniștii unor certuri exagerate, care de multe ori s-au finalizat cu agresiuni verbale sau chiar fizice. Din acest motiv, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate, iar bruneta a vorbit public despre acest subiect.

Cu toate acestea, zilele trecute cuplul a fost surprins împreună în zona de nord a Capitalei. Acolo, Florin Pastramă era extrem de nervos și o amenința, în plină stradă, pe partenera sa de viață. Aceasta, de teamă, nu reacționa în niciun fel, ci doar își privea soțul.

„Vino-încoace! F***-ți morții [email protected]! Dar treci, **, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace!', exclama Florin Pastramă către soția sa.

Strigătele acestuia au atras atenția unor oameni care se aflau într-o clădire de blocuri. Aceștia, îngrijorați, au vrut să sune la Poliție.

,,Sună cineva la 112? Sau? Nu mai bine sunăm la 112?”, au spus localnicii.

În tot acest timp, Florin Pastramă se apropia de partenera sa de viață, însă a fost oprit de unul dintre bărbații prezenți în zonă. Brigitte a reușit să părăsească locul incidentului și să se retragă într-o clădire din proximitate, urmată de Florin. La scurt timp, destul de afectată, bruneta a părăsit locația și a urcat în mașina personală.

Sursă foto: Facebook/Brigitte Pastramă

related posts

Modifică setările cookies