Brigitte și Florin Pastramă, vacanță de lux după marea împăcare. Cum au fost surprinși cei doi


Brigitte și Florin Pastramă au fost la un pas de divorț, anunț care a luat prin surpindere pe toată lumea, dar iată că acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată! Cei doi au trecut peste momentele tensionate din relația lor și au decis chiar să plece într-o vacanță de lux, acolo unde s-au fotografiat în ipostaze tandre. Unde se află cei doi în aceste momente?


Bruneta și cunoscutul om de afaceri au dovedit, și de această dată, că iubirea învinge. După ce s-au împăcat, cei doi au arătat cât de mult se prețuiesc și că dragostea pe care și-o poartă înflorește pe zi ce trece. Mai mult decât atât, frumosul cuplu a și plecat într-o vacanță de vis în Italia, acolo unde s-au fotografiat în timp ce se sărutau pasional.

În această vară, cei doi au mai fost plecați într-o vacanță, dar la noi în țară, pe litoral.

Cât valorează cadoul de împăcare pe care l-a primit Brigitte de la soțul ei

Cunoscutul om de afaceri i-a oferit partenerei sale de viață un cadou de împăcare de-a dreptul spectaculos. Brigitte a primit, astfel, un bolid în valoare de 112.000 de euro pe care și l-a dorit foarte mult. Partenerul său a spus, atunci, că nu i-a fost ușor să îi îndeplinească dorința, dar nu din cauza banilor, ci pentru că automobilul ar fi trebuit făcut pe comandă.

Gestul lui Florin Pastramă a ajuns imediat pe rețelele de socializare, acolo unde bruneta a publicat mai multe imagini cu bolidul de lux.

related posts

Modifică setările cookies