Brigitte, tot mai strălucitoare de când e doamna Pastramă! Vezi ţinutele sexy şi sclipitoare care o fac femeia visurilor lui Florin


Au trecut aproape două săptămâni de la nuntă şi Brigitte străluceşte tot mai tare la braţul soţului ei. Şi la propriu şi la figurat!


Brigitte Năstase are grijă să îşi pună în valoare feminitatea cât mai mult şi ştie să fie sexy în multe situaţii. De când s-a căsătorit însă, inconştient sau nu, parcă pentru a-şi arăta fericirea, alege să poarte numai rochii cu strasuri, care o fac să sclipească precum un diamant.

Toate apariţiile ei la braţul bărbatului pe care îl iubeşte sunt strălucitoare, iar ea e mai luminoasă ca niciodată. La rândul său, Pastramă adoptă ţinute foarte elegante, parcă pentru a arăta că îşi ia în serios rolul de bărbat însurat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#botez #florinsalam #florinpastrama #brigittepastrama

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_pastrama) pe

Fostul model, aflat la a treia căsătorie şi mamă a doi copii, a mărturisit imediat după ce a ieşit de la starea civilă că vrea să-i dăruiască un copil lui Florin Pastramă. Chiar dacă niciunul nu a fost pentru celalalt prima opţiune la intrarea în Fermă, Florin Pastramă şi Brigitte Năstase sunt acum pregătiţi să îşi petreacă toată viaţa unul lângă altul. Mai ales că Brigitte afirmă cu tărie: "mă simt binecuvântată."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#florinpastrama #myhusband #newlife

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_pastrama) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Health, Beauty & Lifestyle Awards #dianamycliniq #mycliniquecreatorofbeauty

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_pastrama) pe

Pe PRO TV PLUS poţi să vezi momente speciale din emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies