Britney Spears, altă femeie în realitate față de cea de pe Instagram. Cum a fost fotografiată la plajă


Britney Spears arată complet diferit în viața reală, în comparație cu imaginea pe care o promovează pe rețelele sociale.


Cântăreața și-a luat o vacanță pe cont propriu la doar câteva zile după ce a pierdut mare parte din dreputul legal de a petrece timp cu cei doi copii pe care-i are cu fostul soț. Cântărețul și actorul Kevin Federline îi are în grijă pe cei doi băieți ai lor, Sean Preston (14 ani) și Jayden James (13 ani), în proporție de 70% din timp, conform unei decizii a instanței. 

Britney Spears a fugit la plajă în Hawaii pentru a uita de grijile ei de zi cu zi, însă n-a scăpat de paparazzi. Artista a fost surprinsă în ipostaze care n-o avantajează deloc: cu posteriorul ieșindu-i din slip, cu colăcei în talie și cu pulpe mult mai pronunțate decât ne arată pe Instagram.

Costumul de baie galben parcă accentuează aceste imperfecțiuni.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În această vară, Britney a intrat într-un conflict cu presa de peste Ocean din cauza imaginii pe care i-a creat-o în spațiul public. Artista i-a acuzat pe paparazzi că modifică pozele înainte de a le pune la dispoziția publicațiilor, pentru a o face să arate mai grasă decât e în realitate.

Iată cum arată Britney pe Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Artista, în vârstă de 37 de ani, a început chiar și un program de slăbire, recunoscând astfel că nu e trasă prin inel cum pretinde în social media. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și: VIDEO Top 3 vedete care au fost violente cu paparazzi

FULLSCREEN
Britney Spears, altă femeie în realitate față de cea de pe Instagram. Cum a fost fotografiată la plajă
  • /

related posts

Modifică setările cookies