Britney Spears, hotărâtă să își facă dreptate, după 13 ani de tăcere! Mesajul dur pe care l-a transmis propriei familii 


Britney Spears este din nou liberă să își decidă singură propriul viitor, după ce a ieșit în mod oficial de sub tutela tatălui său. Vedeta a transmis un mesaj dur familiei. 


La sfârșitul lunii septembrie, Britney Spears a primit vestea pe care o aștepta de 13 ani: își poate decide singură viitorul și controla afacerile. Din 2008, tatăl ei era cel care avea acces la conturile artistei și lua decizii în numele ei, după ce o intanță judecătorească pronunțase faptul că artista este incapabilă să își poarte de grijă. 

„Britney a izbucnit în lacrimi când a auzit decizia judecătoarei. Pentru o lungă perioadă de timp a crezut că nu va mai apuca ziua în care controlul tatălui ei asupra fiecărui aspect al vieții sale se va sfârși, dar iată că s-a întâmplat”, dezvăluia o sursă apropiată vedetei, la scurt timp după ce Britney a scăpat de tutela draconică a părintelui său.

În urmă cu câteva zile, artista a scris un mesaj dur pe pagina personală de Instagram, adresat propriei familii care i-a creat atât de multe probleme de-a lungul timpului. 

"Dumnezeu să aibă milă de sufletul familiei mele dacă decid să acord un interviu...Între timp, stau departe de afaceri și discuții, așa cum am făcut întreaga mea viață", a fost mesajul scris de Britney, care susține că are o multitudine de dovezi pentru a demonstra că membrii familiei sale au privit nepăsători timp de 13 ani, deși știau foarte bine regulile stricte și absurde pe care trebuia să le respecte.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Tom Cruise a descoperit elixirul tinereții!

  • Britney Spears, hotărâtă să își facă dreptate, după 13 ani de tăcere! Mesajul dur pe care l-a transmis propriei familii 

related posts

Modifică setările cookies